Literaire Ladder Utrecht

De Literaire Ladder verschijnt maandelijks ook papier. Haal de papieren LILA bij het Literatuurhuis (Oudegracht 237) of bij een van de LILA-partners.

In de zomermaanden juli en augustus gaat ook de LILA er even tussenuit en zal er geen papieren LILA verschijnen. Voor deze maanden kan er wel input worden geleverd voor de online LILA. Vanaf september is er weer een papieren LILA.


JULI


Za 4
Parijse Bouquinistes

Tijdens de Grand Départ verandert de Utrechtse Singel in de Parijse Seine mét de zo kenmerkende bouquinistes. Snuffel in het assortiment (tweedehands) literaire schatten en zie het peloton van dichtbij voorbij komen.
10:00 - 23.00 | Utrechtse Singel (park bij Sterrenwacht) | gratis | hetliteratuurhuis.nl
  

Wat is de LILA?

Het Literatuurhuis stelt maandelijks een 'LILA' samen; een Literaire Ladder waarin we - naast onze eigen activiteiten - literaire evenementen van andere organisaties in Utrecht opnemen.

Streven is om de Utrechtse literatuurliefhebber on- én offline een zo volledig mogelijk overzicht te bieden van wat er per maand op literair gebied te doen valt. We nemen alle programma's die aan de inhoudelijke criteria voldoen sowieso op in de LILA online. En in de papieren LILA is ruimte voor ± 26 voorstellingen. Opname in de Literaire Ladder is gratis.

Klik hier om de voorwaarden te bekijken.